У Києві заборонили проведення усіх масових заходів

Скільки діятимуть обмеження та що треба знати

У Києві з міркувань безпеки не планують проводити масові заходи до Дня Незалежності України. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними столичної мерії, окремі доручення не допускати погодження проведення недержавних масових заходів релігійного, культурно-просвітницького, спортивного, видовищного та іншого характеру у Києві у середу, 23 серпня, та у четвер, 24 серпня, отримали заступники голови КМДА та керівники столичних районних державних адміністрацій.

Влада столиці звернулась до керівників Головних управлінь Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій в місті Києві з проханням вжити додаткових заходів щодо охорони громадського порядку та безпеки учасників відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, запланованих на державному рівні. Киян та гостей столиці закликали в ці дні бути максимально уважними і не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

До Дня Незалежності України у Києві на Хрещатик виїхала, як і торік, "парадна" розбита і розгромлена техніка російських окупантів. Через це рух транспорту в центрі столиці перекрили на кілька днів. У Патрульній поліції у Києві попередили, що обмеження автомобільного руху триватимуть до 28 серпня.

Рух автотранспорту перекрили вулицею Хрещатик від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького. Організовано в об'їзд в обох напрямках вулицями Богдана Хмельницького, Володимирською і Михайлівською. Правоохоронці також оприлюднили схему об’їзду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Служба безпеки Україні провела на Київщині спецоперацію, в результаті якої затримала російського агента-коригувальника, коли він здійснював відеозйомку військової бази Збройних сил України та "прив’язував" її GPS-координати до електронної карти. Затриманий 23-річний мешканець Одеси, який переїхав до Києва у пошуках "швидкого заробітку. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві молодик облаштував фейковий обмінник. В поліції розповіли, що18-річний хлопець разом зі спільниками облаштували на території Шевченківського району Києва фейковий пункт обміну валют. Для пошуку потенційних клієнтів шахраї розмістили на одному з сайтів оголошення про обмін валюти. На рекламу відреагував чоловік з дружиною, які хотіли обміняти 58 тисяч доларів, але в результаті залишились без грошей.

Дивіться також відео, чому у Києві чоловік спалив понад десяток автівок військових.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися