Документальний фільм "Загублені душі Бучі" отримав телепремію "Еммі"

Ця трагедія вразила світ своєю жорстокістю

"Загублені душі Бучі" ("The Lost Souls of Bucha") був відзначений нагородою в номінації "Видатний сценарій" ("Outstanding Writing") на 44-й церемонії вручення телевізійних премій Еммі в галузі новин та документалістики.

Про це повідомляють на сторінці "International Emmy Awards" у Facebook.

Фільм "The Lost Souls of Bucha" розглядає жахливі події, що трапилися в Бучі в лютому-березні 2022 року, де масові вбивства та жорстокі злочини вразили світ. Ця трагедія справила великий вплив та привернула увагу до військового конфлікту в Україні та його наслідків.

Режисер та журналіст Майкл Вертхеймер став режисером фільму "The Lost Souls of Bucha", отримавши підтримку американського медіа-конгломерату Vice Media Group.

Також у конкурсі "Найкраща новина програма" ("International Emmy Award for News") переміг британський канал Sky News за своє висвітлення війни в Україні.

Телеканал отримав нагороду за програму "Битва за Бучу та Ірпінь" ("The Battle For Bucha & Irpin"). Ця випускна новина була представлена ​​5 березня 2022 року, коли тривали жорстокі бої за Бучу та Ірпінь під Києвом.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Україні завершились зйомки фільму "Буча". Це фільм-драма про страшні події, які відбувалися у Київській області під час російської окупації у лютому-квітні 2022 року. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися