У Києві демонтували пам’ятник Миколі Островському (ФОТО)

Пам’ятник прибрали разом з постаментом

У Києві разом з постаментом демонтували пам’ятник Миколі Островському. Про це повідомив громадський активіст Артем Поздняков, передають "Коментарі".

Скульптура була розташована перед фасадом Електромеханічного технікуму залізничного транспорту на проспекті Повітрофлотському 35. Пам’ятник прибрали разом з постаментом. Тепер на його місці — клумба. Артем Поздняков оприлюднив фото. У дописі автор світлини зазначив, що нарешті у Києві знову зрушив з мертвої точки процес демонтажу пам'ятників.

"Микола Островський нарешті пішов геть. Хоча, згідно закону мав бути прибраний ще 7(!) років тому. Хоча іноді здається, що чекати декомунізації від Кличка можна так само, як і метро на Троєщину", — прокоментував Поздняков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що зараз у Київській міській раді точаться дебати щодо перейменування проспекту Повітрофлотського на проспект Повітряних сил Збройних сил України. Лобіюють перейменування Повітрофлотського проспекту, де розташована будівля Міністерства оборони України, щоб він називався проспектом ЄС, фракція п’ятого президента України Петра Порошенка "Європейська солідарність". Командувач повітряного командування "Центр" Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Анатолій Кривоножко звернувся до депутатів Київської міської ради щодо перейменування Повітрофлотського проспекту. Звернення він зробив під час засідання Київради.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Юрій

5 жовтня 2023, 20:26

У нащадків Шарікова Поліграфа Поліграфовича знову свято, - демонтовано черговий памятник. "До основанья старий мір розрушим", як говориться...

Михаил

5 жовтня 2023, 19:22

Интересно , кому Островский в борщ насрал

ККК

5 жовтня 2023, 19:17

А.Шандурский ВСЁ В СТРАНЕ ДЕЛАЕТСЯ ВДОГОНКУ УХОДЯЩЕМУ ПОЕЗДУ. НЕТ МЕХАНИЗМОВ, ПРЕДУПРЕЖДАЮЩИХ ПРАВОНАРУШЕНИЯ, СОВСЕМ НЕ НЕ РАБОТАЕТ ПРИНЦИП ОТРИЦАТЕЛЬНОЙ ОБРАТНОЙ СВЯЗИ. , Тупое быдло уже давно забыло свое родство. у скота мозгов как у рыбок помнят пару минут и все забывают.

Олександр

5 жовтня 2023, 19:16

Цей пам'ятник не М.Островському, а П.Корчагіну.

ККК

5 жовтня 2023, 19:14

Сначала трусливый пидорас клячко говорит, что нет денег на отопительный сезон и при этом это чмо берет деньги из бюджета на демонтаж памятников... Когда это вороватое чмо посадят?!

А.Шандурский ВСЁ В СТРАНЕ ДЕЛАЕТСЯ ВДОГОНКУ УХОДЯЩЕМУ ПОЕЗДУ. НЕТ МЕХАНИЗМОВ, ПРЕДУПРЕЖДАЮЩИХ ПРАВОНАРУШЕНИЯ, СОВСЕМ НЕ НЕ РАБОТАЕТ ПРИНЦИП ОТРИЦАТЕЛЬНОЙ ОБРАТНОЙ СВЯЗИ.

5 жовтня 2023, 18:55

УКРАИНА ПЛАНОМЕРНО УНИЧТОЖАЕТ СВОЮ ИСТОРИЮ, СТРЕМЯСЬ СТАТЬ "ИВАНОМ, НЕ ПОМНЯЩИМ СВОЕГО РОДСТВА"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися