У Києві встановили інсталяцію з пошкодженим евакуаційним поїздом (ФОТО)

Офіційне відкриття незабаром

У Києві встановили інсталяцію з пошкодженим евакуаційним вагоном поїзду, який вивозив з під обстрілів мешканців Ірпеня. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

За даними перевізника, пошкоджений вагон ірпінського евакуаційного поїзда встановили у центрі Києва на пошану залізничникам. Інсталяція знаходиться на Михайлівській площі.

"Тисячі жінок та дітей на станції Ірпінь чекали його. І він щоразу приїздив… Потяг порятунку евакуював близько 10 000 жителів із блокованого ворогом Ірпеня", — прокоментували оприлюднені фото в "Укрзалізниці".

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин повідомив, що офіційне відкриття інсталяції відбудеться у суботу, 4 листопада, о 13:00.

"Запрошую всіх ірпінчан на відкриття інсталяції евакуаційного вагону, який врятував тисячі життів наших мешканців", — зазначив Маркушин.

Як виглядає пошкоджений вагон ірпінського евакуаційного поїзда, можна подивитись на фото.

Нагадаємо, кияни вимагають від столичної влади облаштувати паркінги біля кінцевих станцій метро. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області відремонтували пошкоджений міст через річку Трубіж. Старий міст був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів навесні 2022 року. Протяжність нової споруди становить 27 метрів. Як виглядає оновлена споруда — можна подивитись на відео.

Читайте також, що перший всеукраїнський фестиваль до Дня винороба України відбудеться у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися