У Києві від коронавiрусу помер курівник театру "Романс" Крикунов

У Києві від коронавірусної інфекції 11 травня пішов з життя керівник Академічного музично-драматичного циганського театру "Романс" Ігор Крикунов. Про це повідомила радниця міського голови Києва з питань культури Діана Попова на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, Ігор Крикунов був засновником і багаторічним керівником київського циганського театру "Романс". Причиною його смерті став COVID-19. Крикунову на момент смерті було 67 років.

Академічний музично-драматичний театр "Романс" був створений Ігорем Крикуновим в 1994 році. Він був першим і єдиним державним циганським професійним театром в Україні.

Театр працював в жанрах класичного романсу, музичної драматургії та національного фольклору. У 2000 році театральний колектив і його художній керівник Ігор Крикунов, який був народним артистом України, провели перший фестиваль циганської культури в Україні під назвою "Амала". У ньому взяли участь понад 50 циганських колективів та виконавців з 23 країн світу.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві на станції метро "Лісова" жінка народила хлопчика прямо в підземному переході за допомогою небайдужих громадян і поліцейських, поки не приїхала швидка.

Читайте також про масові протести шахтарів з Донецької, Луганської та Львівської областей, які пройшли під будівлею Офісу президента в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися