Центр вуличних культур готують до відкриття у Києві (ФОТО)

Що відомо про амбітний молодіжний проєкт

У Києві відкриється центр популяризації й просування вуличних культур. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ).

"Навесні 2024 року в Урбан-парку ВДНГ відкриється центр популяризації й просування вуличних культур. У молодіжному центрі Street Culture побудують залу-трансформер, яку відповідно до запиту перетворюватимуть на лекторій, денс-спот чи коворкінг", — йдеться в повідомленні.

На території Street Culture проводитимуть лекції від амбасадорів вуличних культур та спорту, майстер-класи, запускатимуть освітні проєкти, воркшопи й кібербатли на плейстейшн. Тут також транслюватимуть лайви подкастів про історію вуличних культур України. В центрі проходитимуть виставки графіті та іншого стріт-арту, тематичні кінопокази, а також різноманітні події з вуличних культур для підлітків і молоді.

Проєкт створюється разом із всеукраїнською платформою Street Culture співавторами Урбан-парку ВДНГ. Наразі Street Culture у пошуках партнерів, спонсорів, донорів, які разом з командою будуть створювати й розвивати молодіжний центр й вуличні культури на території Експоцентру.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Національний комплекс "Експоцентр України" (ВДНГ) презентував виставку льодових скульптур, створених за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена “Снігова королева”. На створення 15 приголомшливих льодових скульптур та композицій майстри витратили 100 тон льоду. На відвідувачів чекають магічна гра світла та музики. Фото локації дивіться за посиланням.

Нагадаємо, у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. Відвідувачам пропонують цікаву розважальну програму.

Читайте також, куди піти з дитиною у Києві під час різдвяних та новорічних свят.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися