Дивовижний фестиваль ліхтарів стартував у Києві (ФОТО)

Яку програму пропонують відвідувачам

У Києві стартував унікальний фестиваль світового масштабу, що має оригінальний дизайн-контент та сюжетну історію про паралельний світ, провідником в який є магічна лампа. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Фестиваль ліхтарів відкрився на Співочому полі у Києві. Проект складається з масштабних світлових інсталяцій, кожна з яких сягає від трьох до семи метрів в висоту. Загалом він налічує понад три десятки тематичних локацій про фей, ельфів, драконів та інших магічних істот. Спеціальна технічна група обладнала чисельні ілюмінаційні локації, серед яких: "Ліс казкових фей та ельфів", "Тунель закоханих", "Магічні коти", "Золотий дракон" та інші.

Відвідувачам також пропонують інтерактивні зони, зони відпочинку, сценічна платформа, фаєр-шоу, аніматори, зони ігор та дозвілля, стилізовані фотозони, тематичні фуд-корти та багато іншого. Завітати на фестиваль ліхтарів на Співочому полі можна з 16:00 до 21:00. Ціна вхідного квитка у будні для дорослих — 200 грн, для дітей від 3-х до 14 років — 150 грн. У святкові та вихідні дні за вхід доведеться заплатити дорослим 300 грн, за дитину — 200 грн. Вхід для військових Збройних сил України та людей з інвалідністю І або ІІ групи безкоштовний.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Львові майже синхронно стартували рейси святкових паровозів з різдвяною виставою. Третина місць у Різдвяних експресах безкоштовно надана дітям загиблих та поранених залізничників, військовослужбовців, а також іншим соціальним категоріям.

Нагадаємо, у Києві відкрились ялинкові ярмарки. Ялинкові ярмарки у столиці працюватимуть традиційно до 31 грудня. Купити новорічну красуню можна у кількох районах Києва. 

Читайте також, що у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися