У Києві відкрили сезон Різдвяного експресу

Стартували рейси святкових паровозів

У Києві та Львові майже синхронно стартували рейси святкових паровозів з різдвяною виставою. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

За даними перевізника, третина місць у Різдвяних експресах безкоштовно надана дітям загиблих та поранених залізничників, військовослужбовців, а також іншим соціальним категоріям.

"Усі місця на 20 паровозних рейсів розійшлися з рекордною швидкістю, у Києві — менш ніж за годину. Це демонструє потребу українців у позитивних емоціях і дивах, тож залізниця доставляє свята за розкладом. Насамперед тим дітям, для яких це свято потрібне найбільше," — прокоментував керівник пасажирського напрямку "Укрзалізниці" Олександр Перцовський.

"Різдвяні експреси" у Києві відправлятимуться двічі на день: о 10:27 та о 12:40. Пасажирам радять прийти на вокзал хоча б за пів години до відправки поїзда, щоб зробити пам’ятні фото та взяти участь у святковій програмі. У разі повітряної тривоги поїзди продовжать курсувати за розкладом, але дитячі заходи перемістяться з перонів у вагони та укриття.

Нагадаємо, у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. Відвідувачам пропонують цікаву розважальну програму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Національний комплекс "Експоцентр України" (ВДНГ) презентував виставку льодових скульптур, створених за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена “Снігова королева”. На створення 15 приголомшливих льодових скульптур та композицій майстри витратили 100 тон льоду. На відвідувачів чекають магічна гра світла та музики. Фото локації дивіться за посиланням.

Читайте також, що Київська дитяча залізниця відкрила зимовий сезон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися