Київська дитяча залізниця відкриває зимовий сезон

Яку розважальну програму підготували

У столиці наступного тижня Київська дитяча залізниця відкриває зимовий сезон. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію перевізника.

Відкриття зимового сезону руху поїздів "Полярний експрес" відбудеться у п’ятницю, 22 грудня. Відправлення святкового потягу заплановане на 14:30. Новорічний настрій пасажирам забезпечать творчі виступи, танцювальні флешмоби та розіграш подарунків. На відкриття зимового сезону на Київській дитячій залізниці завітає таємничий казковий гість.

Київська дитяча залізниця знаходиться у Сирецькому парку на вулиці Парково-Сирецька, 4. Сюди зручно доїхати кільцевою електричкою до станції Сирець.

Нагадаємо, у Києві на Співочому полі відкрилася казкова Резиденція Святого Миколая. Відвідувачам пропонують цікаву розважальну програму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Національний комплекс "Експоцентр України" (ВДНГ) презентував виставку льодових скульптур, створених за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена “Снігова королева”. На створення 15 приголомшливих льодових скульптур та композицій майстри витратили 100 тон льоду. На відвідувачів чекають магічна гра світла та музики. Фото локації дивіться за посиланням.

Читайте також, куди піти з дитиною у Києві під час різдвяних та новорічних свят.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися