На Різдво столичний метрополітен працюватиме інакше

Обмеження триватимуть на час проведення різдвяних заходів на Софійській площі

На Різдво деякі станції метрополітену працюватимуть в особливому режимі. 7 січня, залежно від пасажиропотоків, забезпечать короткочасне обмеження або закриття на вхід для пасажирів станції метрополітену "Золоті ворота". Про це повідомляє прес-служба метрополітену.

Повідомляється, що обмеження триватимуть на час проведення різдвяних заходів на Софійській площі. У цей час усі ескалатори працюватимуть на підйом для уникнення тисняви на платформах станцій. Окрім того, для уникнення тисняви у вестибюлях станцій можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станцій метрополітену "Хрещатик", "Контрактова площа", "Поштова площа" та "Майдан Незалежності".

picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, скільки люде зустрічали 2020 рік на Софійській площі. Повідомляється, що Софійська площа в новорічну ніч стала, без перебільшення, серцем всієї України. За попередніми підрахунками, Новий Рік біля головної ялинки країни зустрічали майже 150 тисяч людей. Проте усім бажаючим знайшлося місце, щоби у юрбі киян і гостей столиці, під удари дзвонів, виступи улюблених зірок та запашні традиційні смаколики провести рік старий і вітати новий.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися