У Співочому парку Києва готують незвичайну виставку квітів

У столиці з’являться крокодили, слони та страуси — 3D композиції, зроблені із квітів та декоративних рослин

У Києві на Співочому полі можна буде побачити диких тварин, зроблених з квітів та декоративних рослин. Про це повідомили організатори виставки "Планета диких тварин", інформують "Коментарі".

Експозиція з крокодилами, черепахами, страусами та іншими тваринами, виготовлених з квітів, буде представлена 18 червня у столичному парку "Співоче".

Щоб створити об’ємні фігури на металевих конструкціях та деревах використають понад 500 тисяч квітів-однорічників. Дикі тварини будуть створені з таких квітів як альтернатери, цинерарії, бегонія, колеуси, петунія, сурфінія та сальвія.

 За повідомленням організаторів, деякі фігури сягатимуть п’яти метрів у висоту.

"Щороку ми прагнемо здивувати чимось особливим. Цього разу в нас будуть сотні тисяч квітів, яскраві фотозони. І найголовніше — оновлена зона розваг", — розповів організатор виставки Денис Погорєлко.

У Співочому парку столиці також працюватимуть каруселі, атракціони, батутна зона та дитяча анімація. Виставка "Дикі тварини" триватиме до 1 серпня. Вхід на виставку безкоштовний для дітей до трьох років, пенсіонерів, багатодітним сім’ям, учасникам бойових дій на Донбасі, людям з інвалідністю І та ІІ груп та учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Максим

11 червня 2021, 12:04

Певческое? боже, яке гидке слово.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися