У Києві відбудеться льодове шоу від зірок Цирку дю Солей

Шоу рекомендується для відвідувачів будь-якого віку

"Жовтневий палац" запрошує мешканців Києва та відвідувачів столиці взяти участь у льодовому шоу, яке влаштоване зірками вистави Цирку дю Солей під назвою "Hogwart’s Holidays".

Про це повідомили організатори шоу. 

За інформацією від організаторів, ця вистава розроблена на перетині театру та циркового мистецтва, включаючи елементи комедії та магії.

Hogwart’s Holidays – це цілісна вистава для поціновувачів магічного світу Джоан Роулінг. Декорації, костюми та відеоряд дозволять глядачам глибше зануритися у світ Гаррі Поттера та його друзів.  

Шоу рекомендується для відвідувачів будь-якого віку. Всіх бажаючих насолодитися перформансом чекають на Алеї Героїв Небесної Сотні, 1. Вартість квитків становить 450-1490 грн. Придбати їх можна за посиланням.

"Коментарі" писали, що на найвищому вулкані світу замайорів прапор Ворзеля. На вершину Охос-дель-Саладо, що знаходиться у Чилі, піднялась Алевтина Ковальчук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Я

23 січня 2024, 22:07

Не рекомендую, дуже не професійно, очікування були "вау", а по факту від Дюсолей там тільки топорна назва, так не можна людей в оману вводити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися