У Києві помер знаменитий хореограф Григорій Чапкіс: причина смерті

Легендарний український хореограф Григорій Чапкіс помер у Київській міській клінічній лікарні після тривалої боротьби з хворобою у віці 91 року. Про це на своїй сторінці в Intagram повідомив син знаменитого танцюриста Грег.

Причиною смерті Григорія Чапкіса став похилий вік і тривала боротьба з хворобою. Відомий хореограф лежав у реанімації в Київській міській клінічній лікарні. Це була вже третя госпіталізація Чапкіса за останні кілька місяців.

Вперше його госпіталізували з двосторонньою пневмонією 19 грудня, однак тест на COVID-19 показав негативний результат. Напередодні Нового року Чапкіса виписали, проте знову госпіталізували 7 січня.

Під час другої госпіталізації син Чапкіса говорив, що батько почувається добре і ніяких ускладнень немає. Сам же Григорій Чапкіс не спілкувався з шанувальниками і лише опублікував селфі з лікарні. Пізніше він підкреслив, що медпрацівники добре за ним доглядали, а також, що став боятися смерті після госпіталізації.

Чапкіс був народним артистом України, який почав свою кар'єру в 16 років. Лауреат трьох міжнародних конкурсів, учасник понад 70 зарубіжних гастрольних поїздок за радянських часів. Був професором кафедри хореографії Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Офіс Президента використовує сценарій 2019 року для атаки на Кличка.

Читайте також про вбивство бездомних у Києві трьома чоловіками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися