Громада Київщини передала в Харків спеціальне харчування: подробиці

Яку допомогу відправили з Бучі в Харків

У Бучанській громаді зібрали спеціальну допомогу для військових, які знаходяться на лікуванні у Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради. 

Для важкопоранених бійців, які нині перебувають на лікуванні у військовому шпиталі Харкова, відправили понад 50 літрів спеціального харчування. Ця продукція містить необхідні поживні речовини для відновлення після травм.

Окрім харчування, Бучанська міська рада передала також медичні засоби та препарати для лікування хворих.

Харківські волонтери зазначили, що надана допомога надзвичайно важлива. Вона вкрай необхідна для забезпечення життєдіяльності наших захисників та важкопоранених пацієнтів.

Нагадаємо, у Харківській області зберігається непроста ситуація. На Харківському напрямку кількість боєзіткнень в порівнянні з минулою добою знизилась майже у два рази. Про це у вечірньому зведенні повідомили в Генеральному штабі ЗСУ, станом на 22:30 20 травня. Детальніше, що відбувається на лінії зіткнення у Харківській області, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що фабрика-кухня розпочала роботу ще в одному закладі освіти Бучанської громади.

“Відтепер смачне і якісне харчування отримуватимуть учні Здвижівської гімназії №14. На Фабриці-кухні впроваджені інноваційні технології приготування страв та діє суворий контроль якості”, - йдеться у повідомленні Бучанської міської ради. Також у міськраді показали меню дня: гороховий суп, гречаники із курячого філе, а також салат з буряка та чорносливу зі сметаною. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися