Стали відомі причини проведення слідчих дій у КМДА

Перевірки проводили у Костянтина Усова: у нього вилучили комп'ютер та телефон

У вівторок, 4 червня, Державне бюро розслідувань проводило слідчі дії у службових приміщеннях КМДА. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації. 

Про проведення слідчих дій розповів заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтин Усов. У самого Костянтина Усова були вилучені для ознайомлення телефони, компʼютер, особисті кошти.

“Сьогодні слідчі ДБР прийшли в мій кабінет з обшуком. Вилучили компʼютер, мій телефон та особисті кошти. За моєї ініціативи номери кожної купюри зафіксували задля уникнення маніпуляцій. Попри відсутність ухвали суду про обшук, ми повністю співпрацювали з органами досудового розслідування і готові робити це надалі”, – зазначив Костянтин Усов.

Йдеться про роботу з перевізниками.

За даними ЗМІ, починаючи з 2021 року, представники прокуратури та фіскальної служби неодноразово приходили з обшуками до департаментів та структурних підрозділів КМДА. Чиновникам оголошували про підозри. Однак, як заявляє міська влада, досі немає жодного вироку суду про причетність представників КМДА до корупції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Сухопутних військах ЗС України звернулися до мешканців Києва та області з попередження. “У період з 05 по 13 червня в межах міста Києва та області будуть проведені командно-штабні навчання з військовими частинами (підрозділами) угруповання сил і засобів оборони міста Київ”, - йдеться у повідомленні. У Сухопутних військах пояснили, що у ході навчань проведуть практичні дії із залученням особового складу, військової техніки та озброєння всіх наземних, річкових, протиповітряних та протидиверсійних підрозділів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися