У Києві та Київській області протягом тижня проведуть особливі заходи: подробиці

Мешканцям Києва та Київської області нагадали про заборону

У Сухопутних військах ЗС України звернулися до мешканців Києва та області з попередження, повідомляє портал "Коментарі".

“У період з 05 по 13 червня в межах міста Києва та області будуть проведені командно-штабні навчання з військовими частинами (підрозділами) угруповання сил і засобів оборони міста Київ”, - йдеться у повідомленні.

У Сухопутних військах пояснили, що у ході навчань проведуть практичні дії із залученням особового складу, військової техніки та озброєння всіх наземних, річкових, протиповітряних та протидиверсійних підрозділів.

Метою навчань, як пояснили у ЗСУ, є відпрацювання бойових та спеціальних завдань оборонної операції в умовах активного застосування противником всього спектру наступального озброєння та дій ворожих диверсійно-розвідувальних груп.

Також мешканців попередили, що у зв'язку з проведенням навчань будуть здійснюватися переміщення особового складу та рух важкої техніки.

“Просимо зберігати спокій та нагадуємо про заходи інформаційної гігієни і заборону на фото, відеозйомки пересування наших військ. Тренуємось та постійно покращуємо рівень боєздатності підрозділів!”, - наголосили у Сухопутних військах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти спробували повторно наступати на українські території, які були звільнені від ворога у 2022 році. За даними офіційних джерел загроза повторного наступу зберігається у Сумській області. Портал "Коментарі" дізнався у Київської обласної військової адміністрації, чи загрожує Київській області повторний наступ окупантів і на якому рівні підготовка до ймовірних загроз.  Щодо ймовірного наступу, у КОВА не змогли оцінити загрози та відповісти, чи існує вона. 

Детальніше про ситуацію з укріпленням кордону та посиленням оборони Київщини читайте за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися