Мовне та релігійне питання повертаються: на масштабне опитування витратять шість мільйонів гривень

Провести опитування та надати результати дослідження мовного та релігійного питання потрібно провести до 25 грудня 2024 року

Державна служба України з етнополітики та свободи совісті оголосила тендер на Всеукраїнський моніторинг громадської думки з метою ідентифікації мовних, етнічних, релігійних ідентичностей громадян України, потреб у змінах державної політики та результатів реалізації державної політики. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник, на основі отриманих даних і за результатами експертного обговорення визначити пріоритетні кроки щодо зміни державної політики у питаннях задоволення етнічних, культурних, мовних і релігійних потреб.

Всеукраїнське моніторингове дослідження має бути проведене з представниками дорослого населення України (у віці 18 років і старше) у всіх регіонах України, які на момент опитування проживають на підконтрольній Уряду України території. Опитування не має проводитися з громадянами за кордоном. 

Очікується, що інтерв’ю з респондентами триватиме 30-40 хвилин. Вибірка - не менше 3500 респондентів дорослого населення визначених регіонів, включаючи постійне населення і внутрішньо переміщених осіб віком від 18 років і старше.

Очікується, що результатом дослідження стане комплексний аналітичний звіт українською та англійською мовами, аналітичний бриф зі стислим викладенням результатів, візуалізацією даних (графіки, інфографіка і таблиці із ключовими знахідками) в електронному і друкованому вигляді (по 50 примірників українською та англійською мовами). 

Очікувана вартість - 6 000 000 гривень. Джерело фінансування закупівлі - державний бюджет України. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - до 25 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 29 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 10 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 12 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про оголошення тендеру на проведення масштабного дослідження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися