Драмтеатр ім. Лесі Українки планують відреставрувати до кінця 2024 року: скільки коштуватимуть роботи

Фінансуватимуть реставрацію драмтеатру ім. Лесі Українки коштом держбюджету

Державне підприємство "Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки" оголосило тендер на реставраційні роботи основної будівлі Державного підприємства "Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки" (літ. “А, А1, А2 А3, А4”) за адресою: вул. Б. Хмельницького, 5/15, м. Київ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією метою реставраційних робіт є виконання робіт з реалізації енергоефективних заходів для зменшення показників енергоспоживання  основної будівлі Державного підприємства "Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки".

Обсяг замовлених робіт включає:

  • Роботи по енергоефективній модернізації системи опалення, систем гарячого та холодного водопостачання, вентиляції в приміщеннях основної будівлі.

  • Роботи по енергоефективній модернізації індивідуального теплового пункту (ІТП).

  • Закупівлю і комплектацію матеріалів, згідно з проєктною документацією. 

  • Доставку обладнання та матеріалів на об’єкт.

  • Виконання монтажних та пусконалагоджувальних робіт в обсягах, передбачених проєктною документацією та технічними вимогами.

  • Передачу замовнику виконавчої документації, інструкцій, паспортів та іншої документації необхідних для забезпечення експлуатації системи та обладнання, його обслуговування, ремонту (встановленого обладнання), погодивши їх з підприємством “Київські теплові мережі” структурним підрозділом КП "Київтеплоенерго"  (в т.ч. технічні паспорти з гарантійними талонами.

  • Проведення навчання персоналу, визначеного замовником, з експлуатації та обслуговування нових встановлених інженерних систем.

  • Вивезення сміття і його тимчасове складування на території будівельного майданчика відповідно до проєктної документації. 

Очікувана вартість - 10 665 431 гривня. Джерело фінансування закупівлі - Державний бюджет України. Умови оплати договору - післяплата три банківські дні.

Строк виконання робіт визначений до 23 грудня 2024 року.

Дата оприлюднення тендеру - 30 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 14 вересня 2024 року. Початок аукціону планується 16 вересня 2024 року

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що національний музей "Чорнобиль" відремонтують за понад 75 мільйонів гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися