Помер знаменитий режисер популярних вистав театру Лесі Українки (Фото)

Пішов з життя знаменитий театральний режисер Григорій Зіскін, який був автором найбільш популярних вистав столичного театру імені Лесі Українки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила журналістка і письменниця Яна Іваницька.

Григорій Зіскін був головним режисером театру імені Л.Варпаховського в канадському Монреалі, який створила актриса Анна Варпаховська. У Києві його знають по постановці вистав, в яких брала участь Варпаховська. Постановки з великим успіхом йдуть на сцені Національного театру імені Лесі Українки.

Найвідомішими спектаклями Зіскіна є "Бабине літо", "Дядін сон", "Прощальне танго", "Наша кухня", "Спасибі, Марго!", "Сімейна вечеря", "Іграшка для мами", "Закулісна комедія".

Нагадаємо, що недавно легендарний український хореограф Григорій Чапкіс помер у Київській міській клінічній лікарні після тривалої боротьби з хворобою у віці 91 року.

Причиною смерті Григорія Чапкіса став похилий вік і тривала боротьба з хворобою. Відомий хореограф лежав в реанімації в Київській міській клінічній лікарні. Це була вже третя госпіталізація Чапкіса за останні кілька місяців.

Вперше його госпіталізували з двосторонньою пневмонією 19 грудня, однак тест на COVID-19 показав негативний результат. Напередодні Нового року Чапкіса виписали, проте знову госпіталізували 7 січня.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися