Театр Франка повертається до роботи після карантину

Столичний драматичний театр відкриває двері після карантину

Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка в Києві з 1 липня відновлює роботу після карантину, викликаного епідемією коронавіруса. Така інформація з'явилася на інтернет-сайті театру.

"Шановні глядачі, 1, 2 і 3 липня прем'єрою вистави "Украдене щастя" наш театр відновлює свою роботу після карантину. Театр буде грати вистави з дотриманням соціальної дистанції і всіх рекомендацій МОЗ. Щоб ви відчували себе в безпеці, показ деяких вистав ми повинні розділити на кілька днів", — сказано в повідомленні.

Прем'єру вистави "Украдене щастя" глядачам, які придбали квитки у касі, можна буде побачити 3 липня. Відзначається, що якщо перенесене подання грають два дні поспіль, глядачі, що купили квитки в касі театру, запрошуються до перегляду на другий день показу.

Адміністрація театру попереджає, що у зв'язку з карантинними обмеженнями носіння маски або респіратора в громадських місцях, до яких відноситься і театр, є обов'язковим.

Як повідомляв портал "Коментарі", Уряд України схвалив ініціативу Моз щодо відновлення роботи кінотеатрів з 2 липня, але за умови заповнюваності залів наполовину. Про це повідомляється на сайті Кабміну. Як зазначив глава Моз Максим Степанов, відкриття кінотеатрів - не єдина правка в умовах адаптивного карантину, але також йдеться про послуги для населення адміністративних центрів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися