У Києві планує дати концерт гурт «Кіно». Його гітарист виступав в Криму

Солить групи виступав в Сімферополі і Севастополі в 2018 році.

У київському "Палаці спорту" 24 вересня планується концерт групи "Кіно". Справа в тому, що гітарист Юрій Каспарян неодноразово виступав в анексованому Криму. Виступ мав відбутись ще навесні, але був перенесений через пандемію коронавірусу.

"Київ! Через місяць "Кіно" виступлять з великим концертом в столиці України. У Палаці спорту прозвучать головні пісні групи в супроводі атмосферного відео. Музиканти "Кіно", голос Віктора Цоя і перший за більш ніж 30 років концерт в Україні. Не пропустіть ", - йдеться в повідомленні на сторінці групи в Facebook.

На сайті concert.ua також опублікований анонс концерту.

У 2018 році в Севастополі і Сімферополі відбулися концерти, на яких музика групи "Кіно" звучала у виконанні великого симфонічного оркестру під соло гітариста Юрія Каспаряна. Після цих концертів Юрій Каспарян і Олександр Цой з'явилися в українській базі "Миротворець".

Як писав портал "Коментарі", в центрі Києва в ресторані помітили російського реп-виконавця Василя Вакуленко, більш відомого як Баста. Раніше він відвідував окупований Крим з території Росії. Російського реп виконавця, який відвідував окупований Крим помітили в центрі столиці. Він відпочивав в ресторані "Мокко" на Хрещатику. Активіст Сергій Стерненко заявив, що Басту пустили в країну, незважаючи на те, що раніше він був в окупованому Криму з боку Росії і брав участь в заходах, які пропагували його захоплення. Активіст повідомив, що інформацію про те, що Баста приїхав в Україну йому передали кілька джерел, зокрема, в Державній прикордонній службі, оточенні самого артиста і персоналу ресторану "Мокко", де відпочивав Вакуленко.

Нагадаємо, що Басті заборонили в'їзд на територію нашої країни на початку 2018 року. У вересні 2020 року стало відомо про те, що міністерство культури і інформаційної політики України виключило репера зі списку артистів, які несуть загрозу національній безпеці, і яким заборонений в'їзд на територію України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися