У Дніпровському районі відкриють оновлений культурний центр «Краків»

Станом на початок вересня вже завершено роботи з утеплення та облаштування вентильованого фасаду з керамічної плитки

У Дніпровському районі Києва після капітального ремонту відкриють багатофункціональний культурний центр "Краків", розташований на Русанівській набережній, 12. Центр планують відкрити у листопаді цього року. Про це повідомив перший заступник голови районної державної адміністрації у Дніпровському районі, депутат Київської міської ради Олесь Маляревич.

За його словами, станом на початок вересня вже завершено роботи з утеплення та облаштування вентильованого фасаду з керамічної плитки, у галереях облицьовано стіни керамічною плиткою, встановлено алюмінієві вітражі та вікна, у приміщеннях оздоблено стелі, відремонтовано водопровідні та каналізаційні мережі, замінено електричні мережі та теплопостачання, встановлено системи вентиляції, кондиціювання повітря та протипожежного захисту, а також виконано інші роботи відповідно до архітектурно-проєктного плану.

"У процесі проведення капітального ремонту виникали додаткові роботи, які неможливо було врахувати на стадії проєктування. Наразі ремонт майже завершено. Нарешті у листопаді планується відкриття багатофункціонального культурного центру "Краків". Для нас важливо розвивати мистецтво у столиці, тому створюються сучасні локації для проведення культурних заходів. Особисто я пишаюсь цим проєктом і впевнений, що кияни гідно оцінять результат реновації", – зазначив Олесь Маляревич.

Раніше портал "Коментарі" писав, що у Києві для створення парку відпочинку "Микільська Слобідка" виділили земельні ділянки. Відповідне рішення ухвалила Київська міська рада, передають "Коментарі" з посиланням на пресслужбу столичної мерії. Для того, щоб розширити зону відпочинку вздовж Русанівської протоки Дніпра, київські депутати виділили землю загальною площею понад п’ять гектарів.

На цій території створять парк "Микільська Слобідка". Він буде розташований від Броварського проспекту до вулиць 2-ої Садової та Микільсько-Слобідської, 7-9, повідомили у мерії Києва. У Київській міській раді вважають, що створення нового парку у Дніпровському районі підвищить рівень благоустрою і захистить цю територію від забудовників. Це дозволить знизити соціальну напругу та покращити екологічну ситуацію, вважають у мерії Києва.

Тому столичні депутати передали земельні ділянки, які входять до зелених зон, на баланс комунального об’єднання "Київзеленбуд". В Київській міськраді нагадали, що раніше для створення парку "Микільська Слобідка" вже виділяли земельні ділянки загальною площею 6,4 гектара.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися