Трасу Київ-Знам'янка перетворюють на швидкісну магістраль (Фото)

У Київській області на трасі Київ-Знам'янка йдуть роботи з будівництва нового дорожнього полотна - трасу перетворюють на швидкісну магістраль. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив консультант проекту "Велике будівництво" Юрій Голік.

4ICRZR_1b1fvFsL-1LUGNoFBU.jpeg

Відомо, що в Київській області в місті Кагарлик на одній з ділянок траси Н-01 сполученням Київ-Знам'янка йдуть роботи по розширенню дорожнього полотна. На місці активно працює будівельна техніка і дорожні робітники.

xXfb1xeBsD6k0QR0umdzHloB1.jpeg

Нагадаємо, що у 2020 році Кирило Тимошенко і нинішній міністр інфраструктури України Олександр Кубрак презентували проєкт нової об'їзної дороги Києва. План передбачає створення Київської обхідної дороги так званим півкільцем, яка матиме загальну довжину майже 150 кілометрів.

Магістраль має бути з'єднати траси Київ-Ковель, Київ-Чоп, Київ-Одеса, Київ-Знам'янка, Бориспіль-Маріуполь, Київ-Харків і Київ-Чернігів. Також будівельники зведуть новий міст через Дніпро з підходами протяжністю понад 25 кілометрів. Будівництво першої ділянки почнуть вже у 2021 році.

Нова Київська обхідна дорога з'єднає між собою найбільші міста Київської області, а саме Ірпінь, Васильків, Обухів, Ворзель, Бориспіль і Бровари. Також водіям не доведеться їхати на лівий берег Києва з правого через центр міста.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися