Музей Другої світової війни відкриють для відвідувань

Гостям музею будуть доступні не всі експозиції

Музей історії України в Другій світовій війні відновлює свою роботу. Відвідати його можна буде починаючи з 10 липня, повідомляє "Вечірній Київ".

Ознайомитися з класичною експозицією, яка розкриває роль України у Другій світовій війні, поки що не вийде, вона залишається закритою. Відкриються виставки "Український Схід" та "Хованки". Перша повністю присвячена бойовим дії на Донбасі, а друга - історій дітей в цій війні. Відвідувачам також буде доступна експозиція військової техніки, яка розташована поза межами приміщень.

Для вірусної безпеки в музеї виділять спеціального співробітника, який проводить температурний скринінг. Для відвідувачів також встановили спеціальну ультрафіолетову рамку, за допомогою якої можна пройти дезінфекцію. Носіння масок є обов'язковою умовою для гостей музею. Всі приміщення обіцяють регулярно дезінфікувати, а для відвідувачів по території розмістять точки з антисептиками.

Музей буде відкритий з 10 ранку до 18 години у будні та з 11 до 19 години у вихідні.

Як повідомляв портал "Коментарі", музеи Ватикану знову відкрили свої двері для відвідувачів 1 червня. Правда, всім відвідувачам доведеться бути в масці і проходити температурний скринінг на вході. Придбати квитки можна буде тільки онлайн, тому додаткова плата в 4 євро за бронювання буде тимчасово скасована. У той же час, у урахуванням того, що продаж квитків у музеї та реалізація сувенірної продукції є основним джерелом доходу у Ватикані, місцева влада вирішила на час скасувати можливість безкоштовного відвідування в кожну останню неділю місяця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися