Київ витратить 290 млн грн на реконструкцію кінотеатру "Київська Русь"

Оголошено відповідний тендер

Комунальне підприємство "Київкінофільм" оголосило тендер на реконструкцію кінотеатру "Київська Русь". Очікувана вартість проекту - 291,31 млн грн. Про це свідчать дані в системі державних закупівель ProZorro.

Тендерні пропозиції можна подавати до 26 жовтня. Сам тендер пройде 1 грудня.

Умови договору передбачають оплату авансу в розмірі 30%.

Відповідно до тендерної документації, підрядник повинен повністю реконструювати будівлю, включаючи заміну обробки, комунікацій, облаштування утеплення, ліфтів, меблів і обладнання для кінопоказів. При цьому в кінотеатрі облаштують ще один зал: їх буде тепер три, а було два.

Відзначимо, що "Київська Русь" - кінотеатр з найбільшим залом і екраном в Києві, знаходиться на вул. Січових Стрільців, 93. Будівлю кінотеатру було побудовано в 1982 році, в 1997-2002 роках його оновили, встановивши нову техніку.

Як повідомляли "Коментарі", в комунальному підприємстві "Київський метрополітен" повідомили про початок робіт з капітального ремонту шести станцій , які проводять в рамках щорічного плану. Відомо, що капітальний ремонт проведуть на станціях метро "Чернігівська", "Житомирська" (червона гілка), "Іподром", "Площа Льва Толстого", "Контрактова площа" (синя гілка) і "Дорогожичі" (зелена гілка).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися