"Велюр" чекає: ресторан нардепа знову потрапив у скандал

Знаменитий київський ресторан "Велюр" знову опинився в центрі скандалу

Ресторан "Велюр", до існування якого має відношення нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко, запросив відвідувачів розважитися в нічний час, незважаючи на введені Кабміном карантинні обмеження. На сторінці ресторану в Instagram з'явилася наступна stories: "Місто засинає, але не "Велюр". Чекаємо Вас до 6 ранку".

На цей факт звернув увагу народний депутат від партії "Голос" Олександра Устінова на своїй сторінці в Facebook.

"Слуга Народу Микола Тищенко і його ресторан "Велюр" знову плюнули на правила для всіх, тому що коли ти народний депутат, то тобі правила неписані! Плював він і його ресторан знову на рішення Кабміну, яка забороняє працювати закладів з 23 до 7 ранку. Мало того, тепер кандидат в мери не тільки не робить це за зачиненими дверима, але і рекламу в instagram свого елітного ресторану дає. "Місто засинає, але не "Велюр"! Це вже знущання над усіма порядними бізнесменами, які виживають, як можуть", - написала народна обраниця.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше Микола Тищенко змінив свої свідчення щодо роботи ресторану Велюр в умовах карантину. В інтерв'ю "Українській правді" народний депутат, який представляє в парламенті партію "Слуга народу" сказав, що ніякого штабу в закладі немає і не було, а його слова просто не правильно зрозуміли.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися