У Домі кіно стартує київська бієнале «Союзники»

Будуть досліджуватися історичні форми і сучасні приклади культурних і політичних альянсів у Східній Європі й за її межами

З 16 жовтня по 14 листопада буде проходити Київська бієнале 2021 "Союзники" в столичному Домі кіно. Це буде формат міжнародного форуму мистецтва, знання і політики, яка об'єднує виставкові проєкти та дискусійні майданчики.

Так, будуть досліджуватися історичні форми й сучасні приклади культурних і політичних альянсів у Східній Європі й за її межами.

Бієнале розпочнеться з програми виставок, панельних дискусій і лекцій, які відбудуться в Домі кіно 16-17 жовтня.

Програма розпочнеться в суботу, 16 жовтня, о 17:30, буде відкрито три виставки художньо-дослідних проєктів. Крім того, відбудеться перформанс дуету Квінсі і Йорген Гаррі.

У неділю, 17 жовтня, відбудеться низка дискурсивних подій.

Як писали "Коментарі", в столиці пройде акція Walk Freedom - мовчазна і мирна хода на захист людей, які наразі знаходяться у рабстві.

Акція спрямована на підвищення обізнаності населення щодо торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона представляє, а також про те, як можна себе захистити. Щорічно в 50 країнах світу проводиться акція Walk Freedom. Україна приєднається до заходу вже всьоме. З кожним роком все більше людей стають небайдужими до цієї серйозної проблеми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися