У Києві відбудеться акція Walk for Freedom

В акції може приєднатися кожен бажаючий

У столиці пройде акція Walk Freedom - мовчазна і мирна хода на захист людей, які на цей момент знаходяться в рабстві. Про це повідомляє видання Вечірній Київ.

Акція спрямована на підвищення обізнаності населення, стосовно торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона представляє, а також про те, як можна себе захистити.

Щорічно в 50 страху світу проводиться акція Walk Freedom. Україна приєднується до заходу вже в сьомий раз. З кожним роком все більше і більше людей стають небайдужими до цієї серйозної проблеми.

Хода запланована сьогодні, 16 жовтня, о 14:00. Маршрут - Арка дружби народів - пішохідний міст в напрямку Володимирської гірки - пам'ятник Володимиру Великому - оглядовий майданчик - Арка дружби народів. Приєднатися до акції може кожен бажаючий. Дрес-код - одяг чорного кольору.

Організатор заходу - міжнародна громадська організація "А21 Україна". Протягом 12 років ГО займається протидією торгівлі людьми по всьому світу.

У зв'язку з карантином, не в кожному місті зараз є можливість провести дану акцію. Тому організатори пропонують приєднатися до заходу одним з образів:

- зібратися з сім'єю або друзями та подивитися Глобальний саміт свободи A21, де ви дізнаєтеся про торгівлю людьми, поширених методи вербування, які сьогодні використовують торговці людьми, і про те, як ви можете допомогти зупинити цю проблему;

- розповісти про проблему людям на вулиці шляхом листівок або плакатів;

- поділитися інформацією в Сторіз в соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що "Київ Цифровий" завантажили понад 1 млн користувачів. В цьому році в додатку з'явився прямий інструмент електронної демократії. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що 16 жовтня в Київській області пройде ярмарок. Для всіх гостей заходу буде організована культурно-розважальна програма. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися