У Київській області пройде ярмарок: буде перекрито рух транспорту

Для всіх гостей заходу буде організована культурно-розважальна програма

Жителів міста Бровари, що на Київщині, запрошують на ярмарок, яка відбудеться в суботу, 16 жовтня. Про це повідомляє видання "Трибуна Бровари".

За словами джерела, даний ярмарок буде присвячена продажу різних продуктів, сільськогосподарської продукції, одягу для дітей і дорослих. Крім того, для всіх гостей заходу буде організована культурно-розважальна програма. Відзначається, що на ярмарку будуть також і фуд-корти.

Захід пройде завтра, 16 жовтня, на бульварі Незалежності. Початок заплановано на 8:00. Триватиме ярмарок до 18:00. Вхід вільний для всіх бажаючих.

Варто зазначити, що в зв'язку з проведенням ярмарку рух транспорту від перетину вулиці Незалежності з вулицею Гагаріна до заїзду перед міським культурним центром "Прометей", буде перекрито з 8:00 до 18:00. Транспорт в цей час буде курсувати вулицями Короленка, Марії Лагунової, Гагаріна, Героїв УПА.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Співочому полі стартував фестиваль мистецтв. На фестивалі учасники та гості зможуть долучитися до створення демонстраційного панно "Київські розписи". Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві буде заборонено рух три станції метро. Даний механізм застосовується для того, щоб уникнути масового скупчення людей на платформах станції, забезпечивши тим самим безпеку городянам. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися