15 жовтня в Києві закриють три станції метро: причини

Обмеження відбудуться на станціях: «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого»

Сьогодні, 15 жовтня, в роботі відразу декількох станцій метро в Києві відбудуться деякі зміни. Про це повідомляється на офіційному сайті КП "Київський метрополітен".

За інформацією джерела, сьогодні на НСК "Олімпійський" буде проводитись футбольний матч між командами "Шахтар" (Донецьк) і "Зоря" (Луганськ). У зв'язку з цим вводяться деякі обмеження.

Початок гри заплановано на 17:00. Перед початком, як повідомляють в пресслужбі, можливо обмеження у вигляді закриття станції "Олімпійська" на вхід. Потім після закінчення футбольного матчу можливе обмеження також у вигляді закриття на вхід станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

Як повідомляють в "Київському метрополітені", даний механізм застосовується для того, щоб уникнути масового скупчення людей на платформах станції, забезпечивши тим самим безпеку городянам.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував своїх читачів про те, скільки станцій буде у першу чергу метро на Троєщину. Зараз вже будують станції метро на нижньому ярусі моста, а також, на лівому березі, де метро пройде під землею. Також вже будують два тунелі для станції "Райдужна". Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в   київському метрополітені розповіли про режим своєї роботи в разі посилення карантинних обмежень, пов'язаних з пандемією COVID-19 в місті. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Неизвестный

15 жовтня 2021, 12:25

Заебали уже со своим футболом блядским!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися