У Лаврі відкрилась виставка про життя воїнів на Донбасі

Відвідати виставку можна до 23 жовтня

У Великій дзвіниці Національного заповідника "Києво-Печерська лавра" відкрилась виставка "Доля і слава України". Вона присвячена до Дня захисників і захисниць України. Про це повідомили в Печерській РДА.

На виставці представлені роботи волонтерки Мар’яни Доріченко і мисткині Беати Куркуль. Це, зокрема, розписані гільзи, воєнна атрибутика.

Окрема експозиція – це  тематичні малюнки вихованців Печерського районного центру соціальних служб. Завдяки експонатам, наданими волонтером Андрієм Прудченком, вдалося відтворити атмосферу фронтової території.

Цікавим елементом стала також виставка художньої літератури, авторами якої є ветерани АТО/ООС і волонтери. Книги потім передадуть в Центральну бібліотеку імені М. Салтикова-Щедріна та бібліотеку "Небесної сотні".

Відвідати виставку можна до 23 жовтня  з 10:00 до 17:30 у першому ярусі Великій лаврській дзвіниці Національного заповідника "Києво-Печерська лавра".

Як писали "Коментарі", у Києві виплатять одноразову адресну матеріальну допомогу ветеранам бойових дій на Донбасі.

Київські депутати підтримали виділення коштів киянам з інвалідністю, які брали участь у бойових діях на Донбасі. Гроші мають цільове призначення — закупівлі спеціально обладнаних до потреб людей з інвалідністю легкових автомобілів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися