Manifest.Pro – одна з найочікуваніших подій для художників у Києві

Вже цієї середи у Києві відбудеться один із наймасштабніших творчих форумів - Manifest.Pro, програма обіцяє бути яскравою та насиченою.

27 жовтня у Києві анонсовано масштабний форум для представників сфери мистецтва – Manifest.Pro. Було заявлено, що темою цієї події буде пошук сучасного творчого середовища освіти для відтворення успішного розвитку художніх талантів серед дітей різного віку та молоді.

Організатори форуму зробили заяву про те, що цей захід принесе користь дітям, молоді та самому мистецтву, направивши до нього більше свіжих поглядів та ідей. Також певну користь з форуму матимуть люди, які займаються організацією різних дитячих творчих заходів і, звичайно, представники сфери освіти в культурі та мистецтві та члени різних організацій, діяльність яких покликана залучити та допомогти дітям та молоді розвиватися у сфері мистецтва.

Захід розпочнеться о 14:00 та триватиме до 19:00. Тут відвідувачі зможуть випити вітальну каву після реєстрації учасників форуму, ознайомитись з її метою та ідеєю, послухати спікерів з їхніми виступами, взяти участь у створенні моделі сучасного творчого середовища освіти. Також відвідувачам буде надано можливість насолодитися виступом музикантів та неформальним спілкуванням з іншими учасниками форуму.

Нагадуємо вам, що 25 жовтня 2021 року у Києві відкрилася виставка "Агапе. Love".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися