У Києві пройде екскурсія для людей із порушеннями слуху

Тепер екскурсії для людей з порушеннями слуху стали доступними у Києві

Нещодавно киян порадувала одна новина: агентством "Капітан Київ" у колаборації з представниками соціальної ініціативи "Дивись як чути" було організовано першу екскурсію столицею, в ході якої розповідь екскурсовода перекладатиметься мовою жестів.

Називається екскурсія "Київські нетрі. Найбільша пригода", а до програми входить відвідування секретних двориків міста. Ця екскурсія є першою та увійшла до списку найуспішніших екскурсій, які агентство створило за 2018 рік.

За час існування цієї програми вона була показана більше сотні разів і бачила понад 1500 відвідувачів.

Під час екскурсії учасникам розкажуть історію Короля київських пабів, поведуть до Київського Тадж-Махалу, покажуть вежу Віктора Цоя та проведуть екскурс до його голлівудської історії. Також буде розгаданий секрет Вівтаря курячого бога, знайдена найзагадковіша та найменша церква та секретна мозаїка. Крім того, відвідувачі пройдуться Брюхом гігантського монстра, дізнаються, як завдяки подорожі, з'явився найвідоміший парк столиці і познайомляться з Пам'ятником-трансформером.

Екскурсія проводиться Алексом Фішером 6 листопада о 15.00. Потрапити на неї можна безкоштовно, але якщо ви зареєструвалися попередньо.

Нагадаємо, раніше в Києві були встановлені "кошики добра".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Капітан Київ

4 листопада 2021, 09:21

В публікації випадкове фото. Замініть, будь-ласка, на будь-яку з світлин з офіційної публікації https://captain.kiev.ua/blog/kyivnetri-deaf

Капітан Київ

4 листопада 2021, 09:20

В публікації випадкове фото. Замініть, будь-ласка, на будь-яку з світлин з офіційної публікації https://captain.kiev.ua/blog/kyivnetri-deaf

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися