У Києві пройде грандіозна виставка квітів

На виставці квітів буде представлено понад 300 тисяч квітів

Співоче поле прийме гостей, бажаючих відвідати виставку квітів . Цього року відвідувачі відчують принадність дитячих мрій - організатори влаштують масштабний "Мульт-ленд", на якому покажуть героїв відомих мультфільмів. Для гостей виставки казку влаштують Angry Birds, Білосніжка і 7 гномів, Алладін, Жасмін і Джин, Міккі Маус і його подружка Мінні, герої мультфільму "У пошуках Немо" і Книги "Джунглів", Шрек, чарівні феї з Рапунцель і багато іншого.

Виставка обіцяє бути чималою - столичні підприємства з утримання зелених насаджень висадять понад 300 000 кольорів, серед яких бегонії, альтернатери, тагетес, колеус, агератум, сеткреазія.

"Для створення об'ємних 3D-фігур будуть використані металеві конструкції, дерево і виноградна лоза. Деякі скульптури досягнутий до 5 метрів у висоту ", - повідомили в "Київзеленбуді".

Крім цього, центральну алею парку прикрасять 50 тисяч сурфіній, петуній і калібрахоа. За словами організаторів, кожен відвідувач зможе відчути себе дитиною і вибрати собі улюбленого персонажа для фото:

"Ми завжди прагнемо робити наші виставки яскравими і незвичайними. На цей раз вирішили зануритися в дитинство і показати вам персонажів улюблених мультфільмів. Крім цього, по всій території парку будуть різні фотозони, локації для дітей, розваги, майстер-класи, в тому числі і присвячені Дню Незалежності ", - уточнили в компанії, яка є оператором Співочого поля.

Виставка триватиме місяць, старт квіткових фантазій намічений на 14 серпня.

Як повідомляв портал "Коментарі", про рганізація Consumer Technology Association (CTA) заявила, що майбутня виставка споживчої електроніки CES-2021 буде проходити в "повністю цифровому форматі". Як повідомляє CTA, організатори вирішили не ризикувати і не брати на себе відповідальність за безпеку десятків тисяч відвідувачів під час одного з найважливіших подій у світі споживчої електроніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися