COVID в Києві: за добу захворіли 1839 людей

Всього від коронавірусу в Києві загинули 6824 людини

У Києві виявили за минулу добу, 12 листопада, виявили 1839 випадків захворювання  на коронавірус. Водночас 53 людини померли. Про це повідомив мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко. Всього від коронавірусу в Києві загинули 6824 людини. Всього підтверджених випадків – 278 411.

 

За добу в лікарні столиці госпіталізували 147 хворих на коронавірус та 278 осіб із підозрою та пневмоніями. Одужали минулої доби 843 людини. Загалом після коронавірусу одужали 239 222 мешканці столиці.

 

Як писали "Коментарі",  партія "УДАР Віталія Кличка" розробила та презентувала антикризовий план, який містить дієві заходи боротьби з епідемією, шляхи пом’якшення соціальних та економічних наслідків корона кризи та підтримки медичної сфери.


"Реалізуючи антикризовий план Україна в напрямку підтримки медичної системи та медиків не лише зможе ефективно протидіяти наслідкам коронакризи та захистити життя людей, а й закласти фундамент якісного перетворення української медицини згідно з високими світовими стандартами", - йдеться у заяві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися