Кияни скористались е-квитком майже 120 млн разів

В Києві вже п’ять місяців не приймають паперові талони в громадському транспорті.

В Києві вже п’ять місяців не приймають паперові талони в громадському транспорті. За цей період електронним квитком скористались 119 млн разів. Про це повідомили в Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій.

Водночас тільки за листопад у громадському транспорті використали майже 20 млн е-квитків.

Також у  застосунку "Київ Цифровий" було згенеровано 10 млн QR-квитків. Користувачі додали туди понад 500 тисяч транспортних карт.

Зазначається, що завдяки введенню е-квитка, Київ отримав інструмент для якісного аналізу. Стали зрозумілі наступні етапи розвитку муніципального транспорту, щоб зробити його зручнішим та привабливішим для киян та гостей міста.

Як писали "Коментарі", у  застосунку "Київ-цифровий" з початку наступного року з'явиться нова можливість для розрахунку у транспорті. Пластикові картки стануть не потрібні. Додатком користується вже 1,3 млн киян – тобто майже половина усіх жителів столиці. Для поповнення транспортної картки його використовують півмільйона жителів, для паркування – 270 тис. власників автор, для контакту з комунальними службами – 150 тис. осіб.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися