Відчути свята по особливому можна на виставці "Різдвяні історії Києва" (ФОТО)

Як виглядає святкова експозиція

У Музеї Києва відкрили виставку, присвячену новорічним та різдвяним святам. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів експозиції.

Особливу атмосферу зимових святкувань у столиці минулих століть можна відчути на виставці під назвою "Різдвяні історії Києва". Відвідувачам покажуть унікальні ялинкові ретро-прикраси, коробки цукерок від відомих кондитерів, дитячі маскарадні костюми та вітальні листівки. Окрім того, тут можна побачити ексклюзивного Діда Мороза, якого у 1926 році намалював український художник Григорій Світлицький.

Організатори виставки обіцяють й багато інших цікавих експонатів із власною історією. Виставка працюватиме до 19 січня. Вартість вхідного квитка складає 70 гривень. Доповняють експозицію майстер-класи та екскурсії. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва працює святкова локація магічного світу Гаррі Поттера. Зона гарного настрою та відпочинку для всієї родини розташована на Осокорках. На території Osocor Winter Residence оживають герої книжок та фільмів про Гаррі Поттера. Тут розташовані неймовірні фотозони, обладнана величезна ковзанка, а відвідувачам пропонують різноманітні розважальні програми.

Нагадаємо, у першому місяці наступного року буде 12 офіційних вихідних днів. На початку січня на українців чекають два невеликі вікенди по три дні. Неробочими у січні будуть субота, 1 січня, неділя, 2 січня, та понеділок, 3 січня. Потім п'ятниця, 7 січня, субота, 8 січня, та неділя, 9 січня. У четвер, 6 січня, буде скорочений день. 

Читайте також, що на "ВДНГ" відкрили зимову оранжерею з теплим баром.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися