Новорічні свята: скільки кияни відпочиватимуть у січні

Загалом у січні буде 12 вихідних

Не за горами новорічні свята, а це означає, що можна починати планувати свій відпочинок на вихідні у січні 2022 року. У першому місяці наступного року буде 12 офіційних вихідних днів.

На самому початку місяця на українців чекає два невеликі вікенди по три дні. Неробочими у січні будуть субота 1 січня, неділя 2 січня та понеділок 3 січня. Потім п'ятниця 7 січня, субота 8 січня та неділя 9 січня. У четвер, 6 січня, буде скорочений день.

Наступні вихідні будуть стандартними — субота та неділя: 15 та 16 січня, 22 та 23 січня, 29 та 30 січня.

До речі, у січні 2021 року українцям також випало 12 вихідних днів. Новий рік святкували із четверга на п'ятницю. А цього разу Новий рік випадає із п'ятниці на суботу.

Свята у січні 2022 року:

1 січня — Новий рік.

6 січня — Святвечір.

7 січня — Різдво Христове.

14 січня — Старий Новий рік.

19 січня — Хрещення Господнє.

picture

"Коментарі" / Дмитро Романюк

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що синоптики розповіли, чи варто очікувати жителям столиці у новорічну ніч снігу, хуртовин і морозів чи погода буде, навпаки, спокійною. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, як у Києві готуються у Новому році. Ялинку цього разу будуть прикрашати по тематиці Різдва. Навколо ялинки буде зроблено панно, де зберуть 38 героїв зі Святої Сімейства. Детальніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися