Казкова атмосфера: як у Києві готуються до Нового року (ФОТО, ВІДЕО)

Цього року ялинку хочуть прикрасити на тему Різдва

У столиці повним ходом триває підготовка до Нового року, щоб у свято городяни відчули справжню казкову та затишну атмосферу. Про це в ефірі програми "Київ. Вголос" на "Радіо Київ - 98 FМ" розповів президент Folk Ukraine, який водночас є організатором свята на Софіївській площі Ігор Добруцький.

Як зазначив Добрицький, новорічну ялинку цього року прикрашатимуть на тему Різдва. Навколо ялинки буде зроблено панно, де зберуть 38 героїв зі Святої Сімейства. Над ялинкою планують зробити великий купол з ілюмінацією. У діаметрі він досягатиме приблизно 70 метрів. Все це буде доповнено різдвяними мелодіями, які додадуть особливої атмосфери.

picture

Також повідомляється, що, щоб уникнути великого скупчення людей, резиденцію з визначними пам'ятками було вирішено перенести за місто, де всіх гостей зустрічатиме Доброчар — різдвяний чарівник.

Ігор Добруцький наголосив, що Доброчар — це новий герой. Для нього за містом, на Житомирській трасі, було створено резиденцію площею 800 квадратних метрів. Там же відбудеться фестиваль ілюмінації. Всім гостям буде можливість побачити ілюмінації у 9, 10, 12 метрів. Організатор розповів, що у резиденції також буде величезна кількість фотозон.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що цього року головна ялинка країни буде оповита бісером. Новорічну красуню-ялинку одягнуть у 10 тис. ялинкових прикрас, і вона засяє гірляндами теплого кольору. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, яка погода очікується у Києві у новорічну ніч та чи буде сніг. Синоптики наголосили, що температура повітря буде до -4 градусів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Серж

11 листопада 2021, 16:45

С каждым годом все интереснее. Главное верить в эту чушь, что не меняя себя, ситуация в новом году будет обязательно лучше...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися