Погода у Києві у новорічну ніч: синоптики дали прогноз

Температура повітря опуститься вночі до -4 градусів

Синоптики розповіли, чи варто очікувати жителям столиці у новорічну ніч снігу, хуртовин та морозів чи погода буде, навпаки, спокійною. Про це повідомляє видання Depo, посилаючись на сайт World Weather.

За інформацією джерела, цього року новорічна ніч знову не потішить киян снігом. Температура повітря опуститься до -4 градусів уночі. Також прогнозується мінлива хмарність, опадів не передбачається.

До речі, згідно з прогнозом синоптиків, у грудні снігу не буде зовсім. Не порадує сніговою погодою січень та лютий 2022-го. Проте на кінець березня прогнозують сніг.

На сайті зазначають, що прогноз погоди на грудень поточного року було складено на основі даних статистики за минулі роки.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що синоптики розповіли, коли у Києві варто очікувати на перший сніг. Згідно з прогнозами, вже в січні столицю та Київську область засипле снігом. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що жовтень у Києві цього року видався холоднішим за кліматичну норму. Середньомісячна температура повітря жовтня в Києві склала 8,4°С, що є нижчим за норму 1991-2020 років на 0,2°С". Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ира

10 листопада 2021, 22:21

Серж, синоптики тут ни при чем, это брехливые бездарные журналысты пишут такие глупости. А насчёт депутатов вы правы. Журналисты и депутаты одинаково брехливые и бездарные, и платят им одни и те же олигархи

Серж

10 листопада 2021, 10:05

Это только наши долбанные сайты могут писать такую лабуду. В одном предложении - не будет снега в январе и феврале, в другом - Киев засыпет снегом в январе. Вот уж дятлы брехливые! Такое впечатление, что синоптики и депутаты - одни и те же люди

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися