Жовтень у Києві був холоднішим за кліматичну норму

Цього року жовтень виявився сухим та прохолодним.

У столиці цього року жовтень видався холоднішим за кліматичну норму. Про це повідомили в Центральній  геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневського.

Зазначається, що цього року жовтень виявився сухим та прохолодним.

 

За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського середньомісячна температура повітря жовтня у Києві склала +8,4°С, що нижче за кліматичну норму 1991-2020 років на 0,2°С".

 

А 21 жовтня виявилось найтеплішим днем - максимальна температура досягла +18,8°С. Водночас найхолоднішим днем стало 26 жовтня, коли мінімальна температура опустилась під ранок до -2,4°С.

Як писали "Коментарі", новий робочий тиждень розпочався у столиці в області з теплої погоди. До кінця тижня, за прогнозом синоптиків, дощів та похолодання не очікується. Навпаки, городянам очікується потепління. За даними Укргідрометцентру, сьогодні, 1 листопада, у столиці очікується хмарна погода. Температура повітря вдень буде до 13 градусів, а на ніч - до 4. Без опадів. В області також сьогодні пройде без дощів. Вдень стовпчик термометра покаже до 13 градусів. До ночі – до 4.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися