Синоптики розповіли, коли у Києві випаде перший сніг

Незабаром до столиці прийде справжня зима

Вже в середині листопада до столиці можуть прийти морози та перший сніг. Про це повідомляється у прогнозі погоди, опублікованому на сайті Meteo.

Синоптики повідомляють, що до 15 листопада у Києві очікується дощова погода. Вдень буде йти мокрий сніг. При цьому температура повітря досягатиме вдень до 12 градусів. На ніч стовпчик термометра опуститься максимум до -3.

15 листопада, згідно з прогнозом, у столиці випаде перший сніг. Температура повітря очікується до -4 градусів. Потім бідні два дні буде сонячна погода. Проте мінусова температура збережеться.

До 24 листопада погода у Києві буде дощовою. Вдень буде йти сніг з дощем. А 24 синоптики знову прогнозують сніг. Температура повітря очікується від 2 градусів нижче 0.

25 листопада також за прогнозом погоди у столиці йтиме сніг упродовж дня. Температура опуститься до -4 градусів.

У наступні дні аж до першого дня зими до столиці повернуться дощова погода. При цьому мінусова температура зміниться різким потеплінням до 8 градусів вдень.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, синоптики попередили про різку зміну погоди у Києві та Київській області. Теплу та суху погоду змінили дощі та похолодання. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що жовтень у Києві був холоднішим за кліматичну норму. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися