Київ заллє дощами: синоптики попередили про різку зміну погоди

У столиці на кілька днів прогнозують зливи

У Києві та Київській області погода різко змінилася з теплої та сонячної на дощову та холодну. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, сьогодні, 2 листопада, у столиці упродовж дня йтиме дощ. Максимальна температура повітря вдень при цьому сягне лише 10 градусів.

У давнину в цей день очікується дощова погода. Упродовж дня буде від 8 до 10 градусів. До ночі стовпчик термометра опуститься до 3...5 градусів вище 0.

Нагадаємо, що ще вчора метеорологи повідомляли про те, що погода цього тижня у Києві та області буде теплою та без опадів. Проте, вже сьогодні погода різко змінилася.

Завтра, 3 листопада, у столиці та області також очікуються дощі. Температура повітря вдень становитиме до 13 градусів, на ніч опуститься до 7 градусів. Щодо області, вдень стовпчик термометра покаже до 11 градусів. На ніч - 3.. 5 градусів.

У четвер, 4 листопада, у столиці буде хмарно, без опадів. Температура повітря вдень сягне максимально 13 градусів. На ніч - 7. В області також буде суха погода. Вдень очікується до 12 градусів, а вночі до 7-ї.

5 листопада у Києві знову очікується дощова погода. Температура повітря вдень – до 17 градусів. До ночі стовпчик термометра опуститься до 10-ї. В області в п'ятницю також прогнозують дощ протягом дня. Температура повітря вдень очікується від 16 до 18 градусів, на ніч - до 11.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що жовтень у Києві був холоднішим за кліматичну норму. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.


Також видання повідомляло про те, що у Києві взялися за вирішення проблем кліматичних змін. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися