Куди сходити на новорічні свята: 9 шоу для всієї родини

У Новий рік іноді не вистачає святкового настрою, але ми знаємо як його знайти

У новорічній метушні іноді буває складно зловити ту саму атмосферу свята і зануритися в чаклунство свята. У 2022 році для того, щоб мешканці та гості Києва змогли відчути цей момент та знайти свій святковий настрій, у місті буде безліч цікавих та унікальних шоу.

Одним із найцікавіших заходів цього січня є єдине в Україні льодове-циркове шоу "Секрети Зуву". Тут відвідувачі можуть насолодитись балетом на льоду, акробатичними номерами, виступом повітряних гімнастів, але найголовніше – тут можна побачити ваер-шоу на льоду у супроводі продуманої драматургії. Тема шоу оповідання про рідкісну фантастичну тварину з Поттеріани. Сам Osocor Residence, в якому і буде проходити вистава, перетвориться на Хогсмід, щоб відвідувачі змогли отримати ще яскравіші відчуття і відчути себе частиною легендарної історії.

Вартість квитків на виставу складе від 400 до 700 гривень, а почалося воно з 18 грудня.

З 11 грудня у Києві розпочалося шоу "Кібер Санта" від творців Winterra та "Вартових мрій". Ця вистава буде виконана не просто у вигляді арт-шоу: творці обіцяють унікальну, захоплюючу смарт-подорож. Фішкою заходу є відсутність місць окремо для глядачів та артистів.

Вартість квитків стартує від 690 гривень, а саме шоу пройде у ВДНГ.

Наступна на черзі вистава, яку варто відвідати у ці новорічні свята - "Чудеса Різдва 2022", що відбудеться у Національному цирку України.

Для шанувальників нового бароко у Палаці мистецтв Український дім пройде театрально-музичний шоу "Вертеп" - свіжа, унікальна містерія, створена Богданом Поліщуком. Подивитися її можна з 18 грудня, а ціна на квитки знаходиться у межах 200-400 гривень.

Також у Палаці спорту буде поставлено "Лускунчик" - безсмертну класику новорічних свят, але в сучасній подачі. Ця вистава буде заснована на 3D-балеті, а головна роль, роль Лускунчика буде виконана Леонідом Сарафановим. Це подання доступне з 25 грудня, вартість квитків варіюється від 400 до 2000 гривень.

Поціновувачі джазу гідно оцінять новорічний перфоманс Speakeasy jazz, який проходить з 26 грудня в Carribean club. Вартість квитків – від 350 до 990 гривень.

Ще один цікавий варіант для відвідування у новорічні свята – "Купі. Новорічна подорож". Ця шоу-імпровізація проходитиме до АРТ-Братислава з 29 грудня. За квитки вартістю від 250 до 400 гривень відвідувачі зможуть насолодитися винятковою акторською майстерністю, яка по-справжньому розкриється у шоу без сценарію та заготовлених текстів.
Для сімейного перегляду також підійде "Новорічний гармидер" у Ляльковому театрі на лівому березі Дніпра. Ця весела вистава особлива завдяки коту-факіру, який показуватиме фокуси та ведмедю-клоуну, який покаже круті трюки. Вартість квитків – від 80 до 150 гривень. Вистава доступна з 22 грудня.

Нарешті, один із найяскравіших перфомансів цих новорічних свят - "Нова Снігова королева". Це шоу з'явилося вже досить давно, але цього року Квартал 95 підготував дещо особливе: цього разу Сніговою королевою буде головна блондинка України – Оля Полякова, а саме шоу буде наповнене ексклюзивною сценографією, неймовірними декораціями та талановитими артистами балету та цирку. Вистава пройде в Палаці Україна та доступна вже з 26 грудня. Вартість квитків стартує від 150 гривень.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, де в Києві можна переглянути "Лускунчика".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися