Нові мурали на Деміївці: перехід відкритий

Новий підземний перехід з'єднає відразу три місця

Київ оновлюється і перетворюється. У столичному районі Деміївка відкрили новий підземний перехід, який вирішили прикрасити настінними картинами. Про це повідомляє "Хмарочос".

Новий перехід зв'яже Деміївський ринок, проспект Науки та Центральний автовокзал.

Перехід оформлений муралом-графіті. Кожне напрямок виділяється своїм кольором. Слідуючи по переходу, можна зайти в недавно створену зону відпочинку. Над прикрасою стін працювали троє художників. Їм планують доручити прикрашати наступний перехід, який будують поруч.

Відзначається, що роботи в переході почалися ще в травні. Поки він був закритий, довелося облаштувати наземний світлофор. Втім, це було тимчасове рішення. Однак зараз жителі міста просять його не прибирати. Для того, щоб їх прохання було почуте, створили петицію. Кияни вважають, що людям похилого віку і людям з обмеженими можливостями буде складно спускатися в підземний перехід.

Як повідомляв портал "Коментарі", престижне видання про вуличне мистецтво оприлюднило список найкращих муралів світу, в якій потрапив мурал "Rise Up in the Dirt" (Вирости в грязі), який розташований на вул. Московська, 30 в Печерському районі Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися