У Києві пройде фестиваль високого мистецтва

Фестиваль Bouquet Kyiv Stage збере любителів музики, літератури, візуального мистецтва та театру

Київ продовжує підтверджувати звання культурної столиці. Новий гучний захід з області культури пройде в кінці серпня. У Києві відкривається третій фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage 2020. Заходи програми фестивалю пройдуть у дворі Софії Київської до 25 серпня, передає "Наш Київ".

Уже втретє Bouquet Kyiv Stage збирає любителів музики, літератури, візуального мистецтва та театру. Слоган фестивалю - "Життя триває!", А фокус-темою стало "Місто майстрів". Організатори вважають, що дана тема спонукає до знайомства з талановитими людьми, як відомими, так і початківцями.

Цього року до фестивалю приєднались письменник Сергій Жадан, поетеса Катерина Калитко, співачка Катя Чілі, письменниця Софія Андрухович, композитор Вікторія Польова, художник Олександр Дубовик, оркестр New Era Orchestra та інші.

Музична програма буде представлена класичної, сучасної академічної, джазової та експериментальною музикою. Театральний напрямок - театрально-музичною виставою "Бабин Яр".

У візуальну програму увійдуть художні виставки з фокусом на період шістдесятників, а також проєкт, які об'єднують візуальне мистецтво з новітніми технологіями. Вперше глядачам представлять новий, літературний напрямок. Ключовою подією стане поетичний марафон.

Не залишили без уваги і юних любителів мистецтва. Програма для дітей буде складатися з театралізованих постановок, творчих майстер-класів і освітніх інтерактивів.

Як повідомляв портал "Коментарі", в останні вихідні літа 29 і 30 серпня в Києві пройде фестиваль вина і сиру .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися