Кияни збирають літературу для людей старшого віку

В Києві організували благодійну акцію для літніх людей

Кияни можуть поповнити бібліотеки закладів, де проживають самотніх люди старшого віку: Київського геріатричного пансіонату та благодійного фонду "Будинок Милосердя "Віфезда". Про це відомо зі сторінки в Facebook КП "Міський магазин".

Акція зі збору літератури для мешканців цих установ стартувала 31 січня й триватиме до кінця лютого. Щоб стати учасником треба прийти до книгарні "Сяйво книги" та придбати книги для бібліотек цих установ зі знижкою 10%.

Відомо, що в Київському геріатричному пансіонаті проживають люди старшого віку, ветерани. В "Будинку Милосердя "Віфезда" багато мешканців - це люди, що постраждали від бойових дій на Донбасі, а також ті, хто переїхав звідти й лишився без даху над головою, втратив документи.

Муніципальний магазин розташований за адресою: вул. Велика Васильківська, 6. Графік роботи: щодня з 10:00 до 21:00. Тут також можна купити книги за 1000 гривень, заклад бере участь у державній програмі "єПідтримка".

В січні українці придбали книжок за "ковідну" тисячу на суму в 828 мільйонів гривень. А всього за тиждень придбали ліків в аптеках на понад 88 млн гривень. Програма "єПідтримка" діятиме до 18 грудня 2022 року, реалізація відбуватиметься поетапно.

З 7 лютого книжки за 1000 грн зможуть купувати вакциновані двома дозами підлітки віком від 14 років.

Як повідомляв портал "Коментарі", відомі причини, чому не підтягується сертифікат про бустер та що треба робити в такому разі. Повідомлялося, що громадяни, які отримали бустер, з 1 лютого зможуть звантажити сертифікат у "Дії". Втім, деякі сертифікати не підтягуються.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися