На Новокостянтинівському шляхопроводі встановили декоративну підсвітку

Нині на шляхопроводі закінчили монтувати декоративну підсвітку

На Новокостянтинівському шляхопроводі завершується капітальний ремонт. Це перший ремонт з моменту будівництва споруди у 1979 році.  Про це повідомили в "Київавтодорі".

Так, на шляхопроводі виконали повний комплекс робіт, оновлення гідроізоляції і асфальтового покриття, заміна монолітної плити, встановлення нових деформаційних швів, заміна перильного огородження, системи зовнішнього освітлення на споруді і на підходах. Крім того, між напрямками руху встановили новітнє бар’єрне огородження.

picture


Зараз на шляхопроводі закінчили монтувати декоративну підсвітку – 60 світильників розфарбовують у нічний час опори, а 240 м лінійних світильників – прогони шляхопроводу.

Як повідомляли "Коментарі", на території української столиці до кінця 2022 року планують продовжити ремонтувати Велику Окружну дорогу від Жулянського шляхопроводу до Одеської площі. Згадана ділянка Окружної дороги була у жахливому стані, а жителі міста постійно скаржилися на неї. З осені 2021 року продовжуються ремонтні роботи, які розпочалися з монтажу зливової каналізації. На сьогоднішній день на Окружній проводять повну заміну покриття. Тут буде відремонтовано тротуари та облаштовано велодоріжку, капітальний ремонт також включає оновлення трьох світлофорних об'єктів.

Крім того, у Києві готуються до капітального ремонту Повітрофлотського проспекту. Замовником виконання ремонтних робіт є комунальна корпорація "Київавтодор". На пошук підрядника оголосили тендер. Капітальний ремонт дороги на Повітрофлотському проспекті розпочнуть від Севастопольської площі до межі обслуговування у Солом'янському районі. На це готові витратити понад 357 мільйонів гривень.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися