У Києві повністю відремонтують Окружну дорогу: подробиці

В українській столиці продовжать ремонтувати Велику Окружну дорогу

На території української столиці до кінця 2022 року планують продовжити ремонтувати Велику Окружну дорогу від Жулянського шляхопроводу до Одеської площі. Про це стало відомо із інтерв'ю депутата Київської міської ради Ігоря Галайчука виданню "Вечірній Київ".

За його словами, згадана ділянка Окружної дороги була у жахливому стані, а жителі міста постійно скаржилися на неї. З осені 2021 року продовжуються ремонтні роботи, які розпочалися з монтажу зливової каналізації. На сьогоднішній день на Окружній проводять повну заміну покриття. Тут буде відремонтовано тротуари та облаштовано велодоріжку, капітальний ремонт також включає оновлення трьох світлофорних об'єктів.

Закінчити ремонтні роботи на столичній Окружній дорозі планують до кінця 2022 року.

Нагадаємо, що у Київській області навколо української столиці незабаром розпочнуть будівництво Київської обхідної дороги, довжина якої має становити 150 кілометрів та розвантажити місто. Про це повідомили на Facebook-сторінці Служби автомобільних доріг у Київській області.

Відомо, що Укравтодор оголосив тендер на будівництво Київської окружної дороги. Йдеться про зведення першої ділянки 18 кілометрів між трасами Київ-Ковель та Київ-Чоп. Відбір виконавця проходитиме у три етапи.

Дорожники заявили, що це справжній європейський автобан.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися