У кліпі іспанської співачки помітили київські локації. Відео

У відео тізеру кліпу кияни впізнали локації свого міста

В Ютуб з'явився трейлер до кліпу 29-річної іспанської співачки Rosalía. Кліп знято для нової пісні Saoko, однойменної з назвою коктейлю. Українці помітили в трейлері локації столиці. Зокрема, новий Подільсько-Воскресенський міст, околиці житлового масиву в районі станції метро Видубичі.

В сюжеті кліпу співачка разом з друзями мчить по нічному місту на байках. Тізер набрав за 21 годину після публікації 194 тисяч переглядів. Повна версія кліпу буде опублікована на офіційному каналі співачки 4 лютого.

Про співачку Rosalía відомо, що вона має академічну освіту та вчилася виконання в стилі традиційної іспанської музики. Наразі її вважають іконою поп-музики.

Співачка дебютувала з альбомом Los angeles в 2017 році. Пізніше потрапила в номінацію "кращий молодий виконавець" премії "Латинська Греммі".

Один з її кліпів на пісню Malamente видання Pitchfork обрало переможцем в рейтингу кращих кліпів 2018 року. Тоді ж Rosalía випустила ще один музичний альбом під назвою El mal querer.

Рік тому, в січні 2021 року вона знялася в кліпі разом з американською відомою виконавицею Біллі Айліш для пісні Lo Vas A Olvidar ("Ти забудеш про це"). Дві музикантки в кооперації записали цю пісню для підліткового серіалу "Ейфорія".

Як повідомляв портал "Коментарі", кияни збирають літературу для людей старшого віку. Благодійна акція проводиться в муніципальному магазині. Усі охочі можуть купити книги для поповнення бібліотек установ, де проживають люди з соціально незахищених верств населення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися